två dagar... sjuk igen

inte länge sen jag skrev mitt andra blogginlägg.... men de behövdes inte... nu är halsen svullen igen :(

så de blir sjukan i morgon och antagligen 14 dagar till med piller... varpå jag får vara nykter återigen när alla andra dricker... bara så att jag ätit medicin nu sen i aug... blir det aldrig bra eller???????? så sjukt less på att inte orka göra någonting :(


jaja nu ska jag ta någon alvedon... känner att febern är på väg.. så ska jag upp i tid så jag orkar ringa läkaren i morgon... se om jag behöver gå dit eller om hon skriver ut ändå.. tycker hon borde kunna skriva ut när det är tredje gången nu :(

vill ut och fota i snön

men jag kan bara inte... på tok för kallt för mina stackatrs fingrar :( helt sjukt.. skulle behöva värmedynot i mina vankar så kanske jag hade kunnat använda kameran... men men nu ligger kameran i ide för vintern.. kanske kommer fram någon dag för lite bilder men inte ute... kanske blir några fina ute bilder med den lilla rosa...men den vet jag inte riktigt vart den är... lånade ut den och tror inte dom tömt den än. så får väl den snart...


andra dagen utan tabletter... underbart.. inte sjuk än!!! lite förkyld men de räknar jag inte som sjuk... hehe ;)


igår va vi in och såg avatar... riktigt bra tyckte jag den va.. trots 2 timmar och 45 min... men helt klart värd att se :)


julen för min del är lika med inget alls... ska inte göra något.. har inte köpt några julklappar... och kommer nog inte heller få några... men men jag är nöjd iaf.. har världens bästa hos mig så varför klaga??



sista dagen idag

ja idag är sista dagen med dom vidriga tableterna.. hoppas på mer än 4 dagars uppehåll denna gång.. älsklingen vaknade ju med halsont... så ja de märks väl..

är extremt uttråkad idag... kanske sätter in en skiva och lägger in massa bilder eller något... eller så blir de en film.. sov inte alls bra i natt.. bara massa oroliga drömmar och uppvaknande... plus att man försöker vara så stilla man kan när man vaknar hela tiden... inte snällt att väcka andra tycker jag :)

jaja nu ska jag få i mig lite mat tänkte jag.. hehe ;)


snö i sthlm :(

vad är detta??? flyttade inte jag ifrån de :(


jaja för barenens skull hoppas jag de stannar över jul.. men sen vill jag ha sommar!!!!

har inte så mycket att säga... håller på att bli bättre men sover mest hela tiden...
blir en uppryckning när jag är 100 igen :)

natti natti

nu är det dax att sova en sväng.. måste upp senast elva i morgon :)

ska försöka skriva lite roligare inlägg hedan efter... men när man mår dåligt så blir de bloggen som lider :(
ska lägga in lite bilder oxå.. hehe mycket roligare då :)

god natt!

närvsammanbrott!!!

ja då va de klart för denna månaden.. arg så jag skakade.. sen grät jag ist...
nu är iaf de avklarat och jag kan andas ut.. vad detta handlar om känner jag inte för att dela med mig av just nu!!


mycket bättre idag :)

ja nu känner jag mig nästan frisk ju ;) hehe
kroppen är väl inte på topp men jag kan äta :) de gör inte ont :)


idag funderar jag på bio... bjuda älsklingen, se om det uppskattas... jag hoppas ju på att de gör de, för de behövs... känns som att vi glider ifrån varann :(

nä nu kanske man ska sova???

henskt att vara sjuk :( så himla tråkigt... nu hoppas jag att alla tabletter hjälper!!!

natti natti

redan lite bättre :)

hoppas på att de håller i sig :) tre tabletter om dan.. nu jävlar ska den där jävla halsen bli bra tycker jag!!!



sjuk igen

samma skit igen... de kom tillbaka... less jag blir :(

nu ska jag iaf sova för de har jag inte gjort i natt...

god natt!!


man ska inte ropa hej

fy faan... vaknade med halsont igen... det är ju 4 dagar sen jag slutade äta min medicin..jaja te och alvedon för att få i mig mat... läkaren får jag inte tag i... suck i morgon har hon iaf telefontid på morgonen så jag får se till att ringa då.. måste verkligen bli av med dettsa jävla sjukdommar jag drar på mig hela tiden... får jag de en gång så kommer de tillbaka minst 4 gånger, ska be mn läkare om dubbla recept denna gång.




gud va jag är duktig :)

hehe ;) har tränat idag och postat mitt brev.. även ätit bra trots min mens och mitt sötsug så är de ju riktigt lyckat med frukt ist för godis :)

målet med träningen är ju inte att gå ner i vikt om ni tror de...

mitt bästa bantningstips... som fick mig att rasa... jag fick halsfluss och något annat virus fick inte behålla maten på 3 dagar sen hade jag så ont att jag knappt kunde få i mig någonting.. på den veckan så gick de från 55 kg till 45...
och dom som vet hur jag ser ut så är det inget att sträva efter... men men är nu uppe på 48 kg och hoppas att de kommer komma upp i 55 igen.. där vill jag ligga i min vikt borde dock vara mera men nja.. jag är iaf nöjd då :)

ätit igen ;)

japp nu är middagen avklarad oxå... hehe det blev köttgryta och massa sallad... måste handla i morgon igen för nu är nästan all sallad slut igen :(

ska ner till ica snart oxå måste posta brevet till försäkringskassan. hehe en gång i månaden sjukt drygt att man måste de så ofta... jaja de är bara att kämpa på :) förhoppningsvis så blir de snart lite jobb som man kan söka...


nä nu ska jag ta tag i att gå ner till ica... hehe

träna???

ja.. de som skulle vara en eller två timmar blev ist en halvtimme... älsklingen började må dåligt... då fortsatte inte jag heller... blir mer i morgon... dock bara armövningar idag... mina armar skakar.. hehe så sjukt dåligt tränad är jag så de va nog bra med den där 30 min för mig.. annars kanske jag inte hade levt i morgon ;)


har mått skit hela dan

men nu ska jag iaf försöka mig på de där med träningen... hoppas att jag inte dör.. vaknade ju med sjukt ont i halsen :( och magen... suck.. om man bara kunde få må bra en längre period... skulle vara underbart!


;)

sitter här fortfarande

japp nu sitter jag här mitt i natten igen... suck.. haha men en sak är säker... jag va uppe kl halv elva i dag... sen har jag haft en grym mensvärk... så har legat i sängen från de att jag kom hem... så somnade jag ju.. sen åt jag igen och la mig i ett varmt långt bad... så sönt för all verk släpper då :)



i morgon så börjar min träning... suck... jag köpte en cola idag... så får jag inte dricka något i morgon... eller inte på 90 dagar... så måste dricka upp den nu.. vilket kommer göra att jag inte kommer kunna sova iaf.. haha ;)

jaja nu ska jag se om damernas super g kommit ut på svt play sov under de hehe ;)



ätit

idag har jag ätit middag... inte konstigt kanske men de va faktiskt så att jag gjorde de hos nelsons mormor... jag hatar att äta bland folk... och de va ganska många... plus att jag inte fattar ett ord av vad dom säger... alla snackar ju spanska... :(


vad har ni haft för er idag då?

vakna med skidskytte

japp nu har jag sett stafetten mysigt att vakna med :)

senare är de ju lite mera... men ska ju äta lite nu sen sätta mig framför tv:n igen :)



trött.. :(

är riktigt trött... funderar skarpt på att faktiskt ta och lägga mig och sova, de där jävla skidskyttet blev ju aldrig uppdaterat tror inte att de kommer att komma upp senare idag... de kommer nog upp i morgon, får kika då hehe ;)


ska försöka fixa lite bilder oxå någon dag eller iaf få in dom på den här datan så man kan lägga in lite roligare saker :)


natti natti

skidor

har kollat på lite under dagen... men sen åkte jag till täby... så jag missade herrarnas skidskytte.. faan.. så har de inte kommit upp på svt play än och jag börjar bli trött vill ju se tävlingen :)


för göra en kopp te och få tillbaka värmen som har lämnat mig... och kanske lite mat igen... haha


ska börja träna på måndag enligt ett 90 dagarns program... och äta rätt eller vad man ska säga... jag äter ju sallad typ 4 dagar i veckan... men nu ska all pasta och sånt oxå bort... jag kommer dö... haha men ska se om jag fixar de... ska även lägga lite pengar på ett simkort så vi ska simma några dagar i veckan oxå.. som jag inte tycker är jobbigt... för att bygga upp lite ork så jag inte dödar mig med alla övningar jag ska göra... haha :)



hungrig som en varg

jag är så sjukt hungrig.. men orkar inte fixa något att äta:(

suttit och kikat på hästannonser... hehe jag brukar kunna bli sittande och göra de ibland.. mycket fina hästar de finns... och saker.. hehe jag va ju fattig när jag hade hästar... så de va sällan jag köpte nya saker till dom... körde på de jag hade och de fick bli bra...skulle så gärna vilja ha häst igen när jag skaffat en inkomst.. och då sika den bli bortskämd med alla olika saker jag vill ha :)


nä nu måste jag fixa något i magen annars kommer jag aldrig kunna sova ju :(



lååångt

väldigt skönt bad :)

helt underbart att ligga i ett varmt bad och bara fundera... finns så mycket jag skulle vilja...

ska avslöja att skulle jag bli mång miljonär skulle jag satsa mina pengar på hästsporten.. inte konstigt kanske.. men på ett spec sett... jag skulle sponsra med hästar och pengar till tjejer som vill ut och tävla köpa in massa unghästar som ska tävlas och sedan sälja när dom klättrat i klasserna. för att jag skulle tjäna lite på de...

skulle vilja köpa typ Roo.. satsa på alla stackars elever som lena inte gör... jag skulle köpa in massa tävlingshästar så alla som vill kan tävla...varje helg om dom vill... både hästar och ponnysar... ha ca 200 hästar!!
de skule väl inte vara helt fel.. haha
självklart skulle jag själv tävla massvis oxå :)

myser

ja.. jag har legat i sängen och kramats massvis :) helt underbart :)
vet fortfarande inget som händer idag alls...men jag hoppas att något händer haha jag börjar bli lite uttråkad


vad händer annars då??
inte mycket.. många möten och så men inget roligt.. får mina underskrifter och så.. sen skickar jag in alla papper och får några lappar att leva för.. haha det är sjukt tråkigt måste jag erkänna... haha



sitter och letar efter en investering just nu;) hoppas på något bra så man kan njuta under sommaren som kommer :)



tråkigt

har riktigt tråkigt... vet inte alls vad jag ska göra :(
sitter och kikar på jobb.. men de är ju lönlöst denna månaden...i julstressen är det väl ingen som orkar ta tag i att söka folk... hoppas de blir bättre i januari... för nu vill jag verkligen jobba igen!!! ar ju drömmen att sikta på ju.. bara en fast tjänst så är jag väldigt nära den :)


inget skidskytte idag heller :( men i morgon är de ju en del iaf.. så man har något att kika på :)


inga bilder än på denna dator... men ska väl fixa de någon dag oxå.. haha
bjuder på en gammal som ligger ist ;)


sitter i sängen

sitter här och kikar runt lite på olika roliga saker... hehe

idag vet jag inte alls vad som händer... känner för att hitta på något roligt... men vad de vet jag inte...



vad gör ni på dagarna när det är kallt och tråkigt väder??

nu har jag tittat på hoppning...

hehe jag gillar svt play. har suttit och kikat lite på häst hoppning nu nå-gra timmar :) vill tillbaka i sadeln.. faan va jag saknar de :( skulle oxå vilja träna och tävla igen. kanske inte höga klasser men lättare klasser i hoppning.. men skulle vilja testa på dressyr oxå.. haha ska komma från mig.. men faktiskt.. skulle vara kul.. har ju bara ställt upp en gång i dressyr... ett klubbmästerskap på roo... kom 5a.. med raptor.. hehe hon försökte hoppa staketet.. så mycket undrade hon vart hindrena va när de va tävling...haha :)


på eftermiddagen så va de ju hoppning och jag kom 2a med henne i 90/100cm. lite lågt tyckte hon som lekte runt banan och lyssnade minsta möjliga på mig.. blev slagen av en ponny.. de är fusk.. haha




skidskytte :)

underbart att de är igång igen :) kollat på herrarna och damerna idag.. igår vart de ju annat på shemat ;) ligger nu i sängen med... håll i er nu.. hehe min nya dator :)


helt underbart.. haha



livet tar sig :)

börjar kännas riktigt bra nu... ska intervjuas av ang ett jobb i kväll :) ett stall i åkersberga ;) ska åka och provrida några hästar :) komma igång på rikltigt med livet... även fast jag just nu sitter på ett internetcafe.. hmm... haha.



ska försöak fixa bloggen nu ikväll oxå :) få tillbaka lite läsare :)



RSS 2.0