störst bäst och vackrast :)

japp... de kommer jag ju alltid att vara :)


ha a du är så söt :P


ja ibland behöver man rensa luften och huvudet och de passar ju bra att göra de samtidigt :) hehe smart va :P

tack för att du finns.. du betyder verkligen jätte mycket för mig.. du lyssnar tar in och bara tycker om mig ändå..sen pratar du tilbaka och de är helt uderbart :) även fast att de är jobbigt ibland så känns de sjukt bra att bara lyssna!! och jag kanske inte säger så mycket men jag lyssnar verklien och jag vill att du pratar!!
jag älskar dig!!!gå hand i hand på stranden!!

nu känns allt såå sjukt bra igen :) ingenting kan ju gå fel jag klarar ju allt de vet jag ju :) ingenting är omöjligt de tar bara lite längre tid och jag har all tid i världen! ingening behöver gå fort de behöver verkligen inte de.. de får ta den tid de tar för i slutet kommer de vara värt alla dom extra timmarna :)


mysa till en film kan vara så sjukt mysigt!!!  de är nästan så en film och en kram kan vara så mycket er värt än andra saker här i världen :) en kram kan säga så mycket olika saker. vill verkligen ha en kram nu!! så jag släpper de där med kramar nu!!krogen i kväll då :)

ja de blir ju krogen i kväll :) dansa dansa dansa ) skit kul är de :) och på något vänster fick jag vara ifred igår :) iaf ganska mycket.. inte såna som va jobbiga iaf.. utan dom accepterade ett nej och gick!! dom hade två dasgolv :) de va ganska kul :) iaf när man hittar den musiken som är klockren :)

se vad de blir i kväll :)


annars då.. jag gör inte mycket alls. väntar mest på att nicole ska komma hem.. har funderat hela dagen på livet... känns så ovisst på något vis. vet inte vad jag ska tro hoppas tänka... förvirrad kan man ju säga...har vart lite borta idag känner jag.. inte riktigt lyssnat och tvekat har jag gjort hela dan... blir väl så när man bara inte gör någonting bara ligger i sängen och funderar!

är de smart kommer de bli så?? kommer de gå åt helvete?? kommer de bli de bästa som hänt mig??kommer jag våga?? kommer de bli bra?? kommer jag bli besviken?? ja de finns massor.. jag vill inte ens tänk tanken på att de går åt helvete!!!!!!!

vad fick mig att tveka?? de där jobbiga som de alltid blir tyst om??? skulle man behöva prata om de ist?? eller ska de bara vara tyst?? ja jag vet inte... jag vet verkligen inte.. men tystheten idag va nog de värsta... jag skulle inte kunna acceptera de... de bara är så!!! jag kan inte de!!! jag hatar tysa svar...!!!!


ja ja nu ska jag kolla lite bilder som jag kan lägga upp i bloggen senare idag :)ja kvällen igår...

ja jag kom ner igår vid 19:40.. nicole mötte mig vid bussen.. trevligt.. men jag hade ju då med mig en hel del saker till henne... ha ha!!

konstaerade att jag är grymt kär!!! jag kommer att ha svår separations ångest på tisdag.. jag älskar ju min sadel :)

sen va vi hem och böt kläder för att sen gå vidare till toxic.. skaplig musik för att vara där tycker jag :) men faan jag måste göra något åt att man inte orkar... jag sa ju börja plugga.. haha får vara här lite oftare då.. gå ut och dansa lite oftare :) skulle ju vara kul en gång i veckan iaf :)


en bild blev de inne igår.. kommer väl att komma upp under dagen.. haha

trött.. plugga...

japp nu ska jag börja plugga.. jag har bestämt mig.. plugga upp alla ämnen på distans... vara där jag känner för....inte vara fast om jag säger så:P


tog iaf promenad på morgonen... men agnes och chili.... gick hyfsat bra..men jag är less.. jävligt less på omvärlden.. har ju förhoppningar på att de blir bättre och bättre....jag skulle vilja tömma allt just nu.. men nä inte här!!!
jag vill att ska bli bra.. gärna nu och inte sen...usch idag är en jobbig dag riktigt jobbig dag!!! och jag vet verkligen inte vad som kan ändra på den....


kramar om

jag är arg....

ja sitter på unik nu.. har känt den senase tiden att de har funkat gamska bra.. men nu har jag tappat humöret rejält!!!!!!!

för de första.. mobilen av under hela dagarna...

för de andra så vill dom ha mig till hantverkar gården.. jag VILL inte.. och då vet dom inte vad dom ska göra med mig för dom kan inge ge mig nå mer här... visst okej... jag ska iväg men faan... ja de får väl pengar nästa månad oxå.. sen då?? jag orkar inte ha 0 kr på kontot och veta att jag ska flytta... för de är faan inte gratis... så nu ska jag ringa massa samtal.. om jag nu får.. och kolla så att jag kan få börja plugga på distans.. ta studielån.. för då vet jag ju att jag har råd att äta så kan jag vara i sthlm när jag vill.. och någon annanstans om jag känner för de!!! tenta var 5 vecka... klart jag skulle klara de.....sen har jag ju fått höra idag oxå att dom kan inte skicka ut mig på praktik heller...inte mot ett företag... P.G.A. ATT DOM INTE VET OM JAG ÄR REDO FÖR DE.......man har inte högsta betyg på alla praktiker och så om man inte är redo.. faan va less jag är... skulle lätt kunna gå hem nu..!! den här dagen kommer inte ge mig någonting.. inte ett skit!!! så jävla skönt att få åka ner i morgon!!!!! vet faan inte om jag vill åka hem igen... eller hem och hem.. de har jag väl inget men hit igen då om jag säger så... nu måste jag gå ut med hundar.. jag som INTE är redo att ta ansvar....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

något bra kanske man ska ta här oxå... men nej.. just nu är faan ingenting bra...


sitter hos robin...

ja sitter hos robin nu.. har plockat ihop en del kläder... jag tycker de borde kännas vemodigt eller jobbigt.. men de gör inte de.. de känns som att de kommer bli bra ändå..jag vill ju verkligen få leva mitt liv.. få göra som jag vill och inte ha den där jag vill inte för att...i helgen ska iaf åka ner till älsklingen :) krogen fredag och lördag :) ska bli kul gud va jag saknat dig och att få hålla handen igen :P sen blir de nog en hel del stall och häst oxå.. men de är väl de man lever för ;)


hem på tisdag.. kommer till ljusdal kl halv tio då upp och sova hos mamma sen på unik på onsdag, och flytta min säng kista och tv efter de. känns bra att få de gjort. robin hjälper mig snällt av honom.. han kanske bara vill bli av med mig :P vad vet jag... haha

jag min mobil och ett spö.. haha

sen vet jag inte alls hur mitt liv ser ut... vet inte vart jag ska bo eller vad jag ska göra... känns konstigt på något sätt men på något ännu konstigare sätt känns de bra.. jag måste våga göra något galet i mitt liv och de passar väl bra då.. vem vet jag kanske inte flyttar till sthlm heller.. har ju sökt jobb i hela sverige och utanför gränserna om jag säger så :P kanske ska våga och bara packa och åka vad tycker ni???


de va mycket kansken i de här inlägget... haha men vet man inte så vet man inte... och ja efter näste onsdag vet jag INGENTING... kan hända precis vad som helst. tåget kanske kör över mig eller så kliver jag på de.. sånt vet man inte... ödet kan man tro på de.. i så fall behöver man inte bry sig för då blir de ändå som de blir... eller???
vad har jag mer att berätta för alla mina läsare :P ;)


jag har faktiskt inte så mycket att lägga till just nu.. vi får väl se vad tåget kommer med :P

trött som ett as

mm... nu sitter resterande människor i soffan och kollar på film.. jag är inte jätte intresserad.. känner att jag skulle kunna somna då.. och de vill jag ju inte... slutar om 20 min ska bli skönt..ska hem till robin och packa lite..

ja ja nu har jag telefon samtal så ni får göra något annat än läsa här....

kramar  om

skalat klart.. ont ont ont...

men men jag kan iaf fortsätta på mitt blogginlägg.. haha


ja jag mår ju bra sjukt bra... jag ska följa mina drömmar och de känns jätte bra.. sen kan de ju alltid komma nya drömmar på vägen.. och de är ju inget som säger att de inte kan bli lika bra de :) jag vill verkligen inte tappa den här känslan den känns i magen!!! och vad är bättre än de?? hallå det finns inget som är lika bra som när man känner något ner i magen eller har jag fel :P


kramar

vad händer i marias liv :P

jo de händer väl en hel del även fast de inte händer någonting....


jag är på sjukt bra humör hela dagarna.. de va många många år sen jag kände så här! jag hoppas verkligen att känslan kommer stanna några år...nu fick jag skäll.. vi måste skala potatis...så nu kommer jag inte kunna använda höger handen denna dag :(


kram på dig!

bättre att en gång älskat...

ja.. sitter på unik nu.. duktiga jag är här och har vart sen i tisdags förra veckan :)


idag har jag åkt på att laga mat.. till 14 personer.. och ja ingen klagade iaf :) och sa tack för maten.. de va jätte gott :) va duktig jag är :) :) synd bara att de är så jävla tråkigt så man gråter hahahaha


på fredag åker jag :) ska bli skönt at komma iväg och ännu skönare att få skvallra öga mot öga.. haha


hmmm

ja jag borde inte sitta här.. jag brde packa ner alla mina saker..

har iaf plockat ner alla bilder på mig som suttit på väggarna :P kanske va på tiden ändå :P men är man egen kär så är man :)

vaknade med en skrattande nicole idag.. i telefon.. haha hon förklarade hur hon gick.. tänk va lätt roade vi är :) på fredag blir de iaf buss till sthlm för min del.. ska bli sjukt kul.. krogen oxå.. haha hålla handen och smita från kamerna.. :P


ja nä jag skriver väl kanske senare idag om jag blir kvar här.. :) annars får ni väl vara nyfikna på vad som händer i mitt liv :P

älskar :)

många sommrar sen
*lindström*

<3


Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill

Det finns så mycket jag vill säga
När det gäller dig och mig
Vad jag vill ge dig natt och dag
Är all den kärlek som jag har
Du och jag varje dag, det är vad jag vill

Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får älska dig
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig
Du kanske inte ve-et vad du vill, så säg till
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig, dig, dig...

Jag tänker jä-ämt på dig
Kan du förstå vad jag känner?
Om du kan se det som jag ser
Så är det kanske du och jag
Du och jag varje dag, det är nåt jag vet

Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får älska dig
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig
Du kanske inte ve-et vad du vill, så säg till
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig

Hur ska jag kunna hitta dom rätta orden?
Hur ska jag berätta
Hur mycket du betyder för mig
Du måste förstå

Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill

Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får älska dig
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig
Du kanske inte ve-et vad du vill, så säg till
Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill
Bara jag får stanna hos dig

livets stora gåta..

japp.. sitter i hybo nu....trött som ett as..  de blir film sen.. men jag kommer väl somna..
 


vart på unik idag..tråkiga övningar.. men men vi vann ju.. hahahar inte mycket att skriva.. vill bara somna i en underbar famn nu :)


blä...

mmm.. nu sitter då dom andra och äter. pannkaka...de liksom växer ju i munnen... fattar inte.. haha...
själv sitter jag med ett päron och lite saft.. funkar bra för lilla jag då :P


de gick bra med spetsarna.. hehe hade ju trevligt telefon sällskap :)


kärlek. finns de något bättre?? inte vad jag kan komma på iaf..skulle väl vara hästarna.. men i mina ögon är de kärlek på hög nivå.. <3

kan ju offra en dag till :P

japp.. sitter på unik.. ska snart gå med spetsarna.. är väl kanske inte så jätte motiverad.. med de går nog bra :)
jag fick sova 4 timmar i natt.. de är sjukt att jag ändå känner mig ganska pigg.. vad kan detta bro på? :P


fick ett samtal kl 02.08 i natt.. jag ringde upp 02.28 hehe seg när jag är trött.. de va iaf roobin som sa att han hade hittat en film som han trodde jag skulle tycka om :) de va ju ganska trevligt :) handlade ju om något som jag tycker är intressant :) så är de ju kul när någon tänker på en så där bara för att :)
nästa helg blir det sthlm och krogen :) ska bli sjukt roligt :) vad skulle jag göra utan dig?? du tar all skit man spyr ut hela dagarna..men ändå tycker du om mig :P hehe dom som får en sån kompis hehe :)


nä nu måste jag springa iväg och hämta djuren... dom blir ju så glada :) sen ska jag försöka lura nicole till en rast.. hehe funkar nog inte men men måste ju skvallra :)

är man hästtjej?


Ni visste säkert inte att hästsporten är landets näst största sport.
bara fotbollen är större.
Alla som rider får ett begrepp om ansvar och får därmed oftast lättare med skolan.
Och visste ni att 75 % av alla kvinnliga chefer här i sverige håller på eller har hållt på med hästar.
Hästsporten är världens dyraste sport.
87 % som har testat att rida en gång för att dom blivit tvingade har börjat rida för att dom har tyckt att det är kul.
Så om hela sverige skulle proa att rida skulle 67 % tycka det var kul och börja med det. och var 3 person i din klass skulle älska hästar om dom provade att rida.
Vi hästmänniskor är dubbelt så modigare än er som spelar fotboll eller ishockey.
Ni vet väll alla också att ridning ger dubbelt så mycket muskler än att spela fotboll ger.
Det ni inte visste är att hästkillar och hästtjejer lever inte i nuet utan i en egen värld.
Där alla ridkillar är hetare än alla hunkar och där alla ridtjejer är hetare än fjortisar.
Då att ha häst är bättre än en sprillans ny ferrari.
Och alla ni som inte rider, tänk på detta tills nästa gång,
att ridning är den näst farligaste sporten i världen
Och att lite mer än hälften av er som inte rider är pga att ni är rädda för hästar och inte vågar erkänna.
Och alla vi som har detta på vår bdb är stolta över vår sport och vårt intresse.
Låt ridsport spröda låt det föralltid finnas i alla svenska hjärtan.


21 orsaker till att dejta en hästryttare ( älskar't )

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.


RSS 2.0