tomten...


www.mertobloggen.se/askojan hjälp mig nå 5000 besökare denna månad :)



nu ska jag kika på jul film.. har blivit en del jul filmer den senaste tiden.. jag som inte vet vd jag öra på jul.. sova jobba?? vara ensam??? ja ja slut prrtat. nu sk a på fileen. sriver ge efter den :)



eget företag :)

nu har jag börjat på mitt mål om att nå min dröm... :) ett eget förtag som hjälper vanvvårde djur framförallt hästar.

nu är jag ju så dum så jag fattar inte alls hur man kan lycks tjäna pengar på denna blogg.. hehe

jag har iaf skaffat en blogg på metrobloggen.se...kommer jag upp i 5000 besök under en månad så kommer jag efter de att tjäna lite pengar på den.. vill ni hjälpa mig att nå de så kika in på

www.mertobloggen.se/askojan

gärna några gånger per dag :) lägg även till den på bloglovin :)


morgon morgon :)

sitter här och dricker mitt nya apelsin te.. så himla gott.. vad ska alla ni göra idag då??

sj så blir de väl inget annat än vara hemma ;)


mina läsare ökar iaf lite :)

lite lite för varje dag :P underbart va :P



nu ska jag iaf sova :) natti natti :)

blev te :)

japp nu har jag druckigt mitt nya te oxå :) och sitter här och läser bloggar... dom jag följer är slut för tillfället så jag hoppas på att någon uppdaterar snart :) eller vad tycker ni :P borde ni inte de.. haha ;)






blev varm oboy...

japp :) gott är de :)

har dock riktigt tråkigt.. se om de är någon film eller något snart.. annars vet jag inte.. då kanske man ska ta och sova lite.. haha :) gud va jag saknar hästarna i mitt liv :( gör så ont :(

vill tillbaka till tiden då jag va 16.. jobbade i stall och red minst 4 timmar om dan.. vill oxå börja fota hästar igen.. de är så kul att göra de :) blir lixom bra bilder hela tiden :)





två fina från roo tävlingen iaf :)

vad ska jag välja??

köpte ett nytt te idag.. apelsin... så köpte i oboy... så nu vet jag inte om jag ska göra te eller varm oboy :( någon som kan välja åt mig??





trisst kväll???

ska bara vara hemma :( älsklingen sover.. han är riktigt trött.. hoppas jag inte väcker honom nu när jag sitter här.. har funderat på att försöka tjäna lite pengar på min blogg.. har ju ändå en del läsare per dag och de går bättre och bättre.. har ni några bra tipps?? målet är ju att kanske tjäna in någon extra hundring i månaden.. de kan ju inte bara så svårt eller??




min förra lillskrutta :(

måste hämt :(

eftersom pappa öppnar min post... och tydligen slänger en del av de!!! så måste jag nu fixa nya papper... så jag kan få en jävla lägenhet så jag kan skriva mig på en annan adress... för så här kan de inte fortsätta.... blir så jävla less!!!!






trötter idag...

men jag är iaf uppe och har satt igång vatten så jag kan dricka lite te :) underbart :) solen lyser men de är ju vinter ute så de är inge kul iaf :( vet inte alls vad som händer idag... men de märks.. nu är mitt vatten klart :)

uppdaterar med bilder lite senare :)




en kram

jo.. en kram är väldigt värmande så här när det är vinter ute :)
men när älsklingen är upptagen.. så får man ta en kopp te och pussa honom i nacken på väg till köket :) saknar sommaren något enormt nu.. faan lite kläder och inte frysa.. jag hatar att frysa :(



;)




hittar inga skivor...

så de blir bilder som redan finns på datan :P se om jag kan hitta några nya.. haha



janne :)






så söt :)



kallt ute ju :(

gud va kallt de va ute.. burr.. men skönt med en liten prommenad :)  så någon som vill se lite bilder?? vet inte riktigt vad jag ska bjuda på.. tänkte ta en gammal skicka och lägga in bilder från den?? tror ni de blir bra??

vilket häst göra de  va :P




sötnöten :) kan bild bomba med bilder på denna snygging :)

bjuder på en bild

japp.. bjuder på en bild nu innan jag ska ut i kylan en stund.. burr... men men de blir nog te igen när jag kommer in.. haha :)




min förra snygga både kompis och häst :)

idag lyckades jag!!

med att hämta posten :) min bror va snäll och tog med den till janki så jag slapp ta mig till pappa :)

annars har dagen inte vart så händelserik :( börjar lessna på allt just nu :) behöver massa bra besked just nu :)

nu ska jag ta och gå till köket och fixa en kopp te sen ska jag slänga in lite bilder :) vad tycker ni om de?



nu sängen :)

nu är de dax  för sängen :) måste sova i natt... och hoppas på att ingen kör över mig.. hehe.. ska försöka med lite flera fina bilder i morgon.. hoppas iaf att ni är nöjda med dom dåliga bilderna.. men de va lite nostalgi...




och ja i morgon får jag samtalet oxå.. på förmiddagen.. hoppas på de bästa.. så kanske ni får följa mig genom jobb sen ist.. med massvis med nya bilder varje dag :) låter inte de bra??




flera djurbilder :)



våran katt findus..



våra hundar texaz och nikita....


är tragist att ingen finns kvar i mitt liv :(


dom juvelerna jag haft :)



gräset :)



mysig kväll i snön :) utan sadel :)



henke



henke och jag



henke



en kall septemberdag.. jag och henke



sonita



sonita och jag :)



sonita



jag och henke




ronja



ronja



ronja och jag under inridning :)



ronja



ronja sonita och knasiga henke.. han är fet på ena sidan och mager på andra.. haha



janne



janne



janne



janne och jag en hemskt stormig och kall dag.. inte mycket vettigt att rida då :P


saknar ridningen :(

idag är de väl ca så där 1,5 år sen jag red sist :( och väntar ett samtal i morgon. om ett jbb sm tp beridare :) iaf ridning av hästar och handering av unghästar och föl... in och ut släpp.. ingen mockning.. låter inte detta som något som skulle passa mig? de är ju faktiskt mysigt att mocka ibland.. men hallå.. betalt för att bara rida.. inget jobb på kvällar... låter ju toppen :) är iaf en start tillbaka in i hästlivet igen :)



när jag blivit den ryttaren igen.. då kan jag söka vilket jobb som helst :) men just nu.. behöver jag komma igång igen...



piss väder :(

ja.. sovit typ under en ångvält idag :(  det betyder att jag inte är på topp idag.. men måste upp till pappa och hämta post.. kan ju vara räkningar jag måste fixa :( annars väntar jag bara på ett samtal idag.. vet inte alls vad som händer annars :(




min diva  :)

tänk om :)

dom är ju ganska charmiga :) eller hur :)






dagen idag...

ja.. idag vaknade jag av att älsklingen försvinner kl sju.. väntade ett tag men jag somnade.. vid elva så kommer han in och ber mig väldigt snällt att gå till apoteket... så halvt sovandes så går jag till banken och sen apoteket.. sen vidare till ica och handlade lite som är snällt för magen...



så dagen idag har spenderats breve honom i sängen eller sittandes på golvet för att ge honom utrymme... han verkar må lite bättre nu iaf :)

ska gå och göra honom sällskap i vardagsrummet nu snart... kanske uppdaterar med lite bilder sen :)




älsklingen sjuk :(

jag har fixat en sak idag iaf.. och de va banken...



glass :)

bara tagit de lungt idag.. samlar krafter tills i morgon :) hämta post och fixa en ny dosa på banken.. sen är mina uppgifter för morgondagen klara :)

ska försöka att vara uppe innan kl ett i morgon.. he he.. hur de nu går :P men värt ett försök iaf :) hoppas på jobb snart :( vill komm igång igen.. så less på allt detta... vill rida skratta och vara jag igen.. så mycket begärt tycker jag inte att de är faktiskt.. men men nu ska jag lägga mig och kika på one tree hill :)




vill så ha sommar igen :)

ensamhemma 2

ja.. jag har legat och kikat på den filmen.. riktigt bra :)

blogg.se är kört igen.. hoppar över vissa ord jag skriver...


blir inget av...

nä.. jag åker inte till pappa idag... orkar inte bråka.. så jag försöker med de i morgon ist.. hoppas då att han jobbar!!

så idag blir de inte mycket som händer.. börjar bli hungrig.. men har ont i halsen så jag vill inte äta :(

beslutsångest :(

måste hämta min post.. och fixa idag.. vill bara dra täcket över huvudet :(

jaja de blir säkert bra ändå.. hoppas kan man ju göra... lär inte missa pappa tyvärr.. vill inte prata med honom alls.. ska bara gömma mina saker... då de inte får vara synligt att jag existerar... sen sjka jag ta min post och dra därifrån.. hoppas snart på att jag kan skriva mig någonannanstans och bo någonannanstans.. då behöver jag aldrig höra av mig igen.. och inte svara när han ringer för att berätta hur värdelös jag är...





helt sjukt....

jag har sovit till tolv tre dagar i rad.. jag som aldrig brukar sova längre än typ till tio.. oavsätt jag går och lägger mig kl nio på kvällen eller sju på morgonen...

idag vet jag inte riktigt vad som händer.. ska hem till pappa och hämta post tror jag.. ingen vidare lust men de :(
sen måste jag till banken och fixa en ny dosa :( min är spårlöst försvunnen :(


svensk rapp ;)

sitter och lyssnar på massa svensk musik... hört de mesta... många texter berör faktiskt mer än dom borde :)



the wild stallion :)

är ju ett bra tidsfördriv :)


någon som vill underhålla mig??




vad ska jag göra??

jag har så sjukt tråkigt... nelson med familj drar snart...vad faan ska jag göra då??? inga tv kanaler... inga filmer vad jag vet... vad gör man då för att fördriva en hel lördagkväll??? dom är hemma kanske kl 11 12 i natt :(


inget vettigt idag heller :(

vet inte vad jag ska gör på dagarna.. allt är bara trisst och grått :( tur iaf att ja har min lilla älskling att sura ihop på :P inte alltid lätt att bo på varann... och inget jobberbjudande än..





tråkigt trisst och hemskt...

ja.. bloggandet går väl inte så där jätte bra just nu :( men... ska försöka bli bättre igenn.. va kul att ha över 300 läsare om dan.. nere i typ 15 nu :(

livet är inte på topp.. det är väl de som gör att man tappar suget lite :( hr inte fotat spec mycket heller.. så kan inte skryta med nya bilder :P men men.. hoppas jag kommer på rätt spår igen snart :)


kramar :)





TILL NICOLE

För varje slag som mitt hjärta slår,
så hoppas jag att du förstår,
att varje slag, det slår för dig
Tack för att du finns här hos mig.
Du lärde mig le åt allt som är svårt,
Du finns vid min sida när livet är hårt.
Du vet att du betyder allt för mig
jag skulle aldrig kunna leva utan dig,
Tack för att du finns & lyser upp min dag


Om du någon gång känner för att gråta, ring mig.
Jag kanske inte får dig att skratta, men jag kan gråta med dig.
Om du någon vill rymma, ring mig.
Jag kanske inte kan stoppa dig, men jag kan rymma med dig.
Om du känner för att prata med någon, ring mig.
Jag är bra på att lyssna.
Om du tänker , så tänker jag inte stå där nere och ta emot dig.
Jag tänker ta din hand och säga, hoppar du, så hoppar jag.

 

 

Varje gång du ser på mig och ler slår mitt hjärta snabbare, varje gång som du är i min närhet så vill jag bara skrika ut mina känslor, varje gång jag är med dig så vill jag aldrig släppa dig, varje gång som du inte är hos mig fäller jag en tår. Varje gång jag tänker på dig formas mina läppar till ett leende utan att jag själv märker det. Du är det finaste som finns, jag har aldrig känt så här för någon annan än just dig. Du är det bästa som hänt mig. Varje gång jag tänker tanken på att förlora dig så rullar tårarna på kinden. Älskar att ligga i sängen och höra dina andetag, älskar att känna att du finns hos mig, älskar att ha dina mjuka trygga armar om mig. Jag tycker om dig!


jag är så svag så svag
men ändå så himmla stark

ibland orkar jag inte ta mig igenom varje dag
men ändå tvingar jag mig fram igenom varje slag och spark

jag kan inte komma över och glömma
men jag försöker ändå minnen gömma

varje minut vill jag bara skrika
men jag låter inte mitt förstånd svika

jag låter mina tårar rinna
men innnan någon ser hinner dom försvinna

jag har ångest och saknar
men ändå kan jag le när jag vaknar

varje dag vill jag att det ska ta slut
men ändå kämpar jag hela vägen ut

jag gör oftast fel val
men jag lever, även om jag har valt fel i årtal

Jag står på brutna ben
men ändå rör jag mig fram över stock och sten



Va skönt de va när man var liten.
Då skitsnack inte existerade,
kärlek var en puss på kinden,
och höjden av smärtan var när ens barbiedocka tappat benet.
När värsta gråten va när man ramlade och skrapade knät.
Största rädslan var för monstret under sängen


När ditt inre gråter och allt känns tomt , När familjen sviker och allt gör ont . När hjärtat plågas av varje slag , När du tror att det aldrig mer ska bli dag När natten är mörk , frukta ej , Jag är alltid här för att leda dig . Livet är svårt och allt kan känns kallt , men jag lovar jag offrar allt , För du ska aldrig gråta tårar avblod . Det kallas vänskap , inte mod


När livet kändes som mörkast,
då ingen tycktes förstå,
när jag ej ville leva mer,
bara lämna allting och gå,
Då fanns du där för mig,
sträckte ut en hjälpande hand,
tröstade mig när jag grät,
lät mig gråta ut i din famn.
Jag tror ej du förstår,
hur mycket du betyder för mig.
Jag skulle ej leva idag om det
inte vore för dig.
Du väckte min själ till liv,
den hade varit död i så många år,
du fick mig att skratta igen,
jag hoppas den lycka består.
Du gav mig hopp på nytt,
du satte mitt hjärta i brand,
tillsammans ska vi vandra,
genom livet hand i hand



En Isprinsessa..

Det finns känslor, och så finns det känslor.
Det finns ett hat, och en avundsjuka i varje människa. Mer eller mindre.
Jag, vi vet, Vi har själva känt den. Vi var rivaler, rivaler i en stor del av våra dåvarande liv.

Åh så vi avskydde varrandra. Och ändå var vi tvingade att fungera tillsammans.

Intresset band oss samman, nyfikenheten öppnade sinnet. Hoppet ökade tron.
Sakta tog vi reda på vad vi behövde för att klara uppgiften framför oss. Vi fann styrka i varrandra.
Två själar  från olika tider. Dagarna passerade, blev till veckor, och en månad, då tiden för din hemfärd startade.

Men vi, vi hade hittat någonting ingen annan hade. En kontakt. Nummer skiftades med löften om att ses snart igen.
Och i dom mörka månaderna, var det dig jag ringde. Du som höll mitt hopp uppe. Ingen annan där hade jag som förstog mig, inte så som du.

Dom veckorna då, var början på någonting nytt. En vännskap.

Den vännskapen, så många törnar. tur var väl hur väl vi kände insidan av den andra.


Den sensommaren träffade jag min enägstvilling, min själs tomrum.

Du fördubblar glädjen och delar sorgen. Med dig är jag precis så fri och och fylld av glädje som det känns.

Sen finns det tider. Då du gråter, hela ditt liv går emot dig, och alla dina känslor, dom som du inte ens röjjer, dom går rakt in i mitt hjärta, och hela min värld faller med din. Ner mot botten. Och där nere finns åter du.
När du strålar och skrattar, då lever även min värld och allt blomstrar. Världen vore aldrig vackrare än när jag får höra ditt skratt.

Vi som aldrig behöver berätta allt, vi som förstår med ett enkelt litet ord. Exakt hur tungt det är att bära alla andra.

Men dig, just dig. Har alla bestämt sig för att avsky. Slänga ut där ingen mera ser sig.
Folk du inte ens känner hatar dig. Anklagar dig.

September 2007... En tid att minnas.





DET FANNS EN TID DÅ DETTA VA DE SOM FICK MIG ATT KLIVA UPP UR SÄNGEN!!!!!!



sega dagar...

idag har vart en så där dag.. man överlever....



men står i ett stort dilemma... har massa ångest över de...

det står mellan --- att dra så fort som möjligt.. och hoppas de är bättre när jag kommer tillbaka
eller--- stanna lösa de och sen dra... och JAG BEHÖVER SERIÖST HJÄLP MED DE VALET!!!!!



de va iaf en god middag idag med syskon och de man kan kalla min mamma.. iaf i mina ögon..!!


ja ja har inte mycket att dela med mig v just nu.. jag kör terapi men jätte hög musik i mina öron...




bröder och janki :)






ont i rumpan..

jag har tränat rumpan :P


har sjuk träningsvärk iaf.... men jag avslöjar inte knepet :P
datan är seg.. eller blogg.. vet ointe.. men de tar typ 5 min att skriva en kommetar :(





tillbaka :)

har vart på resande fot nu en vecka... utan data.. men är nu tillbaka :) trevligt va ?


vad har ni haft för er under denna vecka?


morgon morgon :)

blogg fungerade inte igår :P
men nu ska jag äta :) alltid gott :)






20 min....

de va så lång tid de tog att komma in på blogg.se.. suck.. när tänker dom fixa de här???


mår skikt...

orkar inte ens sitta upp.. blä för idag.. hoppas på bättre senare under dagen då jag ska försöka mig på en liten promenad :)


wallander.. på engelska

såg att de skulle vara wallander på tv.. tänkte ja ja jag kikar på de... så är de brittiska wallander.. hur går de ihop... någon som kan svara på de??



seg dag...

idag har de vart en seg och ganska tråkig dag.. jag hoppas på sömn inatt med och massa mail när jag vaknar.. haha har nämnligen sökt en del jobb :)





har ni haft en trevlig söndag?


många timmar...

JA :) jag har sovit 12 timmar i natt :) är det inte underbart :P haha nu ska jag få lite i magn :) te och något till.. se vad jag lyckas med :)

hade besöksrekord på min blogg igår :) riktigt roligt :) jag kollade sist när det va ca 150.. tänkte de går nog idag.. kollade nu och de va 275 :) tackar tackar :) (pratar om unika :)

nu ska jg springa till köket och fixa lite mat :) skriver medans jag äter sen :) och lägger in bilderna från igår :)


vad ska ni hitta på en regning söndag då?


kunde ju inte sova :(

så jag bjuder på några till bilder från roo gårds tävlingarna :)







kommer säkert flera med tiden ;)

en timmas sömn...

ja eftersom de inte blev så jätte mycket sova i natt :( så ser jag redan dubbelt och tänker försöka sova redan nu :)




natti natti.. skriver igen om jag inte kan sova :)


lite bilder :)

lovade ju lite mera tävlingsbilder:) från Roo Gård :)






trevligt :)

har suttit i solen på ett berg med min älskling och kollat ut över havet :).. druckigt te och ätit lite kaka :)
bjuder på bilderna när dom är överlagda på datan :)



gammal bild från forsen :)



foto tips...

ja.. nu har jag torka med kamerorna igen... så hjälp mig.. vad ska jag fota idag??
självklart bjuder jag på bilderna ikväll :)






såå seg...

tänkte i mitt lilla huvud att jag skulle fixa lite te och bli lite mera hörvärd idag.. dåligt med röst just nu :(
tänkte bjuda på lite roogård bilder :) från tävlinge för några veckor sen :P







bjuder på flera sen.. nu ska jag kolla om golvet torkat i köket så jag kan få mitt te någon gång :P haha


sakta men säkert :)

börjar jag vakna till liv.. men är sjukt seg och inte på topp alls idag.. hoppas på en vändning av de snart :)



en promenad på schemat idag iaf :)

ingen god morgon idag...

ja vaknat typ hela tiden sen kl åtta i morse :( och somnade väl kanske vid sex sju tiden inatt.. vet inte vad de va för fel :( ska iaf försöka vara på bra humör idag och blogga lite mer än igår...



hur har eran morgon vart?


natti natti :)

jag lovar verkligen att jag ska svara på era kommentarer i morgon.. är sjukt trött just nu.. precis sökt ett "typ" jobb.. haha :P

ska sova snart.. konstigt nog väldigt trötter...  beror de på all friskluift jag fått i mig idag tro??



jag bara måste tillbaka upp på hästryggen snart.. :)

utomhus :P

har vart ute hela dagen.. kom precis in och försöker skapa lite värme i fingrarna.. hehe :)

va ut några timmar efter 2 där och sen kom vi hem och åt kikade på knowing :) sen drog vi ut igen på en längre runda i skogen :) men nu blir de innomhus för hela slanten.. kallt ute :P

ska sätta mig och svara på era kommentarer nu :) sen göra en kopp te och en macka :)
vad händer denna kväll för er då?

3000 gratis...

jag har 3000 gratis sms att göra av med p 15 dagar.. men ingen att smsa med :( de är ganska trisst måste jag säga :(


nu är jag klar för en tur i skogen iaf :)

skogen nästa :)

japp nu har jag tröttnat på de här och funderar skarpt på att leta mig ut i skogen med kameran igen.. blir ju dock den lilla söta rosa kameran som följer med då jag har jävulskt ont i mina axlar :( så den stora kamerna stannar hemma :)




kanske letar mig till fåren idag ist för korna :P hehe

flera mysiga bilder :)





snygga va??



hittade inga andra röda löv :(

jag kom, jag såg, jag segrade :P

japp :) fint väder :) tagit ett mysigt bad med älsklingen :) underbart :) nu är det mat mat och åter mat som gäller för min del :) sen ska jag ut och leka med kamerorna :) hoppas verkligen att de funkar att ladda upp ikväll :) blir nog ute ett tag :) tänkte leta mig till "björngrottan" som man kallar den här i åkersberga :)



coolt träd  :)



mys mys.. men nu kurrar min mage jätte mycket.. lägger in flera medans jag äter :)


nu funkar de som de ska...

äntligen funkar de igen... men nnu är jag på tok för trött för att orka lägga upp alla bilder.. och svara på alla fina kommentarer som inte jag lyckats med tidigare :(



så god natt med er :) så syns vi väl i morgon igen??



bjuder på en godnattbild :)

hittade en blomma idag :) hoppet om sommar håller i sig :P haha



fortfarande sjukt segt :(

blogg.se är inge vidare roligt just nu :(



gillar den bilden skarpt :)

en i taget:)




duktigt va :P

en i taget:)




duktigt va :P

försöker bjuda på en bild :)

japp :) blev nöjd med mina bilder :)






jag fick mysigt sällskap av dena tjur när min ipod dog :)



d tar typ 5 min per bild... så jag väntar med restan.. hoppas ni kikar in senare och kollar restan :)

nu går de segt igen :(

har vart ute och gått några timmar :) skönt :) men den där jävla ipoden dog :( så trisst utan musik...

tog massvis med fina bilder.. så är blogg.se så där segt igen :(  jag vill ju visa er vad jag lyckats med idag :P

men men de kommer sneare nu ska jag nog ta mig en var, kopp te och kika på lite bloggar :) någon som har något bra förslag på bra bloggläsning???



jag hatar ams :(

finns inget värre än att man ska enbart ha en ynka liten påskrift... det är 3 före i kön.. okej de går väl hyfsat snabbt.. men nej inte i denna håla... två timmar tog de.. jag menar vill man prata och så så bokar man en tid... för deras kassa är för snabba saker.. typ påskrifter redovisningar av sökta arbeten eller inlämningar.. stå i 1 timme och prata då.. nä.. jag va riktigt arg när jag kom ut därifrån.. så inga bilder blev de :(


ska ta och klä på mig igen och gå ut nu när jag blev ensam :( ta en prommenad och fota lite :) med massa hög musik.. tror jag är i stadiet att jag måste de :( känner mig ganska nere :(





när man va i denna storlek hade man inga bekymmer :)

nu ska jag...

japp.. nu nka jag ta och springa bort till ams.. sen blir de en prommenad :) har lilla kameran med mig :) orkar inte ta med den andra när jag ska göra massa saker innan :P hehe men men några bra bilder blir de nog :P för den kameran kan jag ju ;)




taget med lilla kameran :) vill verkligen ha sommar igen :(




god morgon :)

sov länge i dag oxå :) men vad gör man inte när man vänder sig om och får två armar om sig?? inte kliver jag upp då iaf :P




idag ska jag till ams och fylla i papper :) tur att de inte är så långt dit :P eftersom jag vaknade så sent haha
men föörst ska jag dricka upp mitt te :) och svara på alla era fina kommentarer :) hade rekord på min blogg igår :) 152 unika besökare :) de tackar jag för :)

försöker igen :)

nu verkar de funka lite bättre :) så nu kommer lite flera bilder :)





hittade dom på lidingö :P






så bra gick andra klassen :)



så fina så :)


blogg.se är sjukt segt just nu :(

ska ändå försöka bjuda på några fina bilder :)


det går så sjukt segt så de blir kanske flera senare.. men inte nu :( uscha.. orkar inte vänta :P

bild igen :)


förra vintern:) vitt vitt och åter vitt :P


ser ni vad som hänt :P vad gillar ni bäst??? :P ska skaffa bättre bild på mig snart.. hehe

bilder :)

jag har ju vart med på tävlingar dom senaste helgerna :) så jag tänkte bjuda på lite häst bilder som låg kvar på kameran.. sen kommer massa höst bilder :)

maria med sin eddie :)


söt unghäst :)

nu funkar inte de att ladda flera bilder.. så ni får vänta på resten.. haha


ute i stormen :)

ja jag har nu kopmmit in efter en prom,enad i skogen :) blev lite bilder :) ska lägga in dom under kvällen så håll koll :)


har ätit och gjort e god sallad med min älskling nu och tryckt i mig massa nyttigheter :) får ju inte äta mina vitaminer och sånt när jag äter min pedicin som jag har nu :( så då får man äta extra nyttigt ist :)


vad har ni gjort en stormig dag som denna då?

tråkigt :(

jag har jätte tråkigt :(


och ingen har uppdaterat sin blogg... :( behöver flera att följa :P

lägger ni till mig på bloglovin´ så följer jag er ?

nyss vaknat...

japp.. ibland är de dax att sova extra länge.. har iaf gjort lite nytta idag :)
fixat papper till försäkringskassan.. ska till ams i morgon och fixa underskrift  :)

ska dra till köket snart och fixa lite mat.. så jag kan ta medusinen :P pippi är grym :P


idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. vad tycker ni?? kanske ta ut kameran en stund kanske?? men vet inte riktigt vad jag ska fota :(


mössa :)

ja de blev en mössa och halsduk idag :) och mys med älsklingen så klart :)


och jag bröt mot min oskrivna regel.. jag har bara vitt.. vita skor.. vit jacka.. vit mössa och vit halsduk.. men idag köpte jag en svart mössa och en svart halsduk :) hittade ingen jacka.. men den ska nog oxå vara svart.. blir så skitig när man har vitt hela tiden :P


håller nu tummarna för att jag får min efterlängtade lägenhet :) skulle vara underbart och väl på tiden tycker iaf jag :P



vill ha sommar igen.. värme :)

skönt...

klar på sjukan nu :) skönt.. hatar verkligen sjukhus..
de va inte diabetes :) tur de :) jag som inte klarar sprutor.. hehe
ska äta antibiotika i 14 dagar.. hoppas jag blir bra :) annars ska jag göra de i ett år :( de orkar jag inte...
nu ska jag iväg till täby och leta efter en varm jacka.. och köpa något spel... INTE till mig.. jag ska bara ha varma kläder.. haha :) nä slut skrivet nu... måste springa till tåget :)


va ju frost i morse :(

klaga...

JÄVLIGT MÅNGA KLAGAR....

 

 

läser mångaa bdb och bloggar..och okej.. de är höst folk är allmänt deppiga... men hallå..världen ska inte gå under förän 2012?????

 

 

och när jag läser om allas "problem" undar jag om jag oxå ska dra min historia som jag ändå.. tycker att jag har de ju inte så jävla dåligt.. jag lever ju...

 

men lyssna på de här... när jag va 16.. är 22 nu.. blev jag utsläng av min mamma.. fick sälja mina hästar... bodde hos kompisar i ca ett år.. tack till uffe med familj som stod ut med mig :) flyttade ihop med min dåvarande kille.. tog slut.. försökte bo med mamma blev utkastad iegn.. bodd med killen igen.. så höll de på.. bodde även med hans familj ett tag... och hos några kompisar i sthlm.. sen i ljusdal.. och arvidsjaur.. sen eget någon månad..

 

dec 2008... jag flyttar till berga igen..bor hos pappa en månad.. utan någon större lycka.. kan nämna att mina föräldrar är alkoholister... bor hos kompisar igen..och hos min förra plast mamma (mina bröders mamma). träffar min barndomskärlek...bor lite hos honom... och har gjort de sen i maj juni någon gång.. alltså med hans familj.. i ett rum som inte rymmer mycket mer än oss... jag är arbetslös.. söker ca 20 jobb i månaden... plus de så åker jag in på akuten fram och tillbaka hela tiden... senaste 4 ggr uvi.. innan de halsen.. nu i morgon får jag veta om jag har diabetes...

 

alltså.. hemlös.. och sjuk.. och arbetslös... borde jag klaga?????



har nu bytt dator :P

sitter nu i de lilla rummet :P han fick en tid så vi ska tillbara till sjukan kl kvart över fyra... tråkigt tråkigt.. jag som fick min tid i morgon bitti.. dock annat sjukhus.. jag har min läkare på de lilla sjukhuset.. haha

så vad har ni haft för er idag?

duktiga jag :)

japp har nu fixat med alla jobbiga samtal... ska till läkaren i morgon... toppen toppen :) nu jävlar ska jag bli frisk igen så jag kan leva :)

bjuder på en jätte gammal bild idag :P hittade den här på datan :P så mobbas inte :P




nu bär de av hem till älsklingen.. som mår dåligt :( ska fixa rummet.. damma och så.. så han kanske inte mår lika dåligt sen :) sen ska jag nog bara slöa.. jag är ju sjuk jag oxå... och efter min promenad på  4 km.. vem vet.. jag kanske piggnar till :P

vad ska ni göra idag?

god morgon...

ja nu är jag på benen igen.. blev en tuff dag igår :( dock vann hon 110 :) men jag va seg... sov från när jag kom hem :( men men idag blir de nog nåra inlägg :P jag ska först få tag på läkaren.. så jag blir frisk någongång.. jag behöver de :)


har inga nya bilder på denna dator... är på beskö hos pappa!! :)

ska kika på film nu :)

blir push... någon som sett den??
ska upp tidigt i morgon..iväg med maria på tävling :) så blir de bilder och bloggande när jag kommer hem :) ska oxå svara på alla fina kommentarer som jag inte hinner just nu :P så till er :P de kommer i morgon eftermiddag :)
nä.. nu ska jag starta filmen och lägga huvudet på kudden :) god natt alla läsare :)


hmmm..

nu har jag hunnit få i mig lite middag oxå:) nice :P
ska snart ta och köra igång en film tänke jag.. men har ingen aning om vilken :P

i morgon blir det tävling för hela slanten :P hehe ska följa med maria till lidingö :)

trisst dag...

vad gör man en dag när de bara öser ner ute?? har städat.. fixat och nu har jag sjukt tråkigt :(


om man ändå hade sådan päls.. då behövde man inte frysa iaf.. hehe


vad ska ni hitta på idag då??

seeg :(

har ätit klart nu.. tar ju id när jaa är dålig :(

trisst väder ute.. jag som tänkte att jag skulle ut och leka med kameran.. får väl bli en annan gång :P
ska iaf leka lite med bilder... försöka lära mig.. va ju år och dar sen jag verkligen höll på sist :)

vad ska jag göra med denna bild??

ge mig massa förslag nu :P

frukosten idag blev...

en god sallad.. :) som jag fixade lite snabbt till mig och älsklingen :)
innehållande massa nyttia saker :) samt ett glas saft.. för att få ner den vidriga medicinen.. smakar verkligen skit.. en kopp te.. för den svullna halsen.. och så har älsklingen börjat få mig att dricka berocca??? tror de heter så iaf... massa bra saker i de iaf :) nä nu ska jag ta och äta upp :) skriver mera sen :)


godmorgon på er :)

så kul att jag fakktiskt har fått nya läsare :)


natten har inte vart nå vidare.. förkyld och vaknat flera gånger av att jag har ont i ryggen :(
i morgon är det sista dagen på min medecin.. hoppas jag slipper få tillbaka uvi igen.. någon mer än mig som har de återkommande?? vad ska jag göra??

idag blir de lungt ska iväg på tävling i morgon :)

nu är de dax att sova :)

japp.. kollat på en film nu:)
trött som ett as :( så nu ska jag vända mig om i sängen.. och sova... sällskap får jag väl ca kl tre.. brukar iaf vara så... men jag har börjat sova riktigt hårt.. så de är skönt märker inte när han lägger sig... jag som alltid vaknar av minsta lilla :) men de tackar jag för att jag inte gör längre :)


nu ser jag dubbla bokstäver.. så jag tar och lägger ner de här nu :)
natti natti :)

ett varmt bad blev de :)

med sällskap :) de är aldrig fel :) mys pys :)
nu väntar jag på att han ska bli klar med sitt spel så ska vi kika på en film :)
i morgon vet jag inte alls vad som händer :( men på söndag verkar de bli tävlig igen :) faktiskt ganska trevligt.. trotts att man kliver upp den tiden man vanligtvis somnar.. hehe


här va jag i full gång :) 2a denna gång...

ätit god mat :)

japp nu har jag handlat lagat och ätit mat... gott gott :) kvällen bjuder på ett varmt bad :) nice.. sen film tror jag :)
för er då?? händer de nå kul denna fredag?

snart vinter.. burr.. vill inte alls :(

försökte iaf...

det är inte lätt att hitta en varm jacka... va i arninge nyss.. inte ett skit.. jag kommer verkligen frysa ihjäl :(
hoppas jag hittar en snart iaf... annars lär jag vara mera kund på sjukhusen :(



har ju iofs min vinter ridjacka.. haha

jag saknar verkligen hästarna...

jag vill så gärna ha häst igen.. bara man får ett jobb så funkar ju de.. men man ska få de där jobbet oxå... och de är inte de lättaste :(


godmorgon... eller??

nu har jag vaknat.. va iofs ett tag sen.. men tagit första tabletten för dagen.. mår inge vidare av dom... ska försöka få i mig lite mat.. har lite svårt med de när jag är sjuki.. är ju faktiskt sugen på donken... men.. nelson äter nyttigt denna månaden... han gör de varannan månad...


denna dagen bjuder på... de vet jag faktiskt inte... får se helt enkelt.. men kanske kanske något trevligt... ska leka lite med bilder idag igen.. se om de blir några bra som jag kan bjuda på :P



kanske ska fota mig själv lite igen... va typ en månad sen.. hehe

natti natti..

ja nu har jag kikat på tv.. blev kortvarigt.. sen har jag vart på akterbaren.. men eftersom jag tar massa tabletter.. så får jag inte dricka än på några dagar.. funderar på vad jag ska hitta på i morgon.. tänkte låta älsklingen vara ensam.. han verkar smått irriterad hela tiden.. men men något kul hittas nog på :P om inte annat så drar jag till pappa och myser i min säng med mitt täcke... och sover.. kikar på film.. och leker med bloggen :P eller bdb :P



nu kommer texten...

ja... mycket har hänt.... så jag jag kan ju vara ärlig...

just nu bor jag i ett rum som är 2*3 meter.. tillsammans men min barnbomskärlek.. ett rum som ligger i en lägenhet som hans föräldrar och syskon bor i...

har spenderat ca 4 månader här... har med andra ord vart hemlös senaste halvåret.. eller ärlighet va de.. sen i dec har jag flyttat runt bland kompisar...


jag är arbetslös.. vill starta eget.. ha ett försäjlings stall... vet precis allt som behöver vetas att klara av de... de som saknas är ett stall med ca 5 box.. mark.. och ett startkapital.. sen är det bara tuta och köra.. jag är ung.. har all tid i världen att fixa de.. och jag vet att de kan funka och växa ganska mycket... dock vill jag inte göra de helt själv... måse ha någon mer som är med och vågar chansa.. visst man kanse behöver ha ett jobb på sidan i början... innan de blir stort... hoppas på att kunna fixa allt de här de närmsta året... tror faktiskt på de!!!
mitt varmblod :)

idol...

har inte kollat alls i år.. men hittade ingen film.. så de blev de.. kan inte säga att jag ens gillade den första tjejen..
får väl se om jag kollar vidare eller försöker leka lite mer med bilder :p är inte så haj på den nya photoshop :P


fotar ju tävlingar...


här har vi ett fint motiiv tycker jag :P

bild ett :P


tyckte den va snygg :P

jag kör vidare på denna här :P

ja.. sen sist jag bloggade.. minns inte hur länge sen de va :P

så har jag blivit flyttad till berga... saknar hundarna och hästarna..
jag har skaffat mig en systemkamera.. fotar lite tävlingar osv.. kul kul.. ska leka med lite bilder i dag så bjuder jag på dom här ikväll eller??



saknar dom små  :(

ska jag börja igen??

funderar faktiskt på de.. får se om jag skaffar en ny eller försöker med den här.. lär märkas :)
har ju fått en systemkamera.. sen sist.. hehe fina bilder man kan ta :)

RSS 2.0