klaga...

JÄVLIGT MÅNGA KLAGAR....

 

 

läser mångaa bdb och bloggar..och okej.. de är höst folk är allmänt deppiga... men hallå..världen ska inte gå under förän 2012?????

 

 

och när jag läser om allas "problem" undar jag om jag oxå ska dra min historia som jag ändå.. tycker att jag har de ju inte så jävla dåligt.. jag lever ju...

 

men lyssna på de här... när jag va 16.. är 22 nu.. blev jag utsläng av min mamma.. fick sälja mina hästar... bodde hos kompisar i ca ett år.. tack till uffe med familj som stod ut med mig :) flyttade ihop med min dåvarande kille.. tog slut.. försökte bo med mamma blev utkastad iegn.. bodd med killen igen.. så höll de på.. bodde även med hans familj ett tag... och hos några kompisar i sthlm.. sen i ljusdal.. och arvidsjaur.. sen eget någon månad..

 

dec 2008... jag flyttar till berga igen..bor hos pappa en månad.. utan någon större lycka.. kan nämna att mina föräldrar är alkoholister... bor hos kompisar igen..och hos min förra plast mamma (mina bröders mamma). träffar min barndomskärlek...bor lite hos honom... och har gjort de sen i maj juni någon gång.. alltså med hans familj.. i ett rum som inte rymmer mycket mer än oss... jag är arbetslös.. söker ca 20 jobb i månaden... plus de så åker jag in på akuten fram och tillbaka hela tiden... senaste 4 ggr uvi.. innan de halsen.. nu i morgon får jag veta om jag har diabetes...

 

alltså.. hemlös.. och sjuk.. och arbetslös... borde jag klaga?????



Kommentarer
Postat av: Kashaya

Usch vad jobbigt att bli utslängd. Hoppas att du inte har diabetes stackare. När man läser det där känner man att man gnäller alldelens för mycket...



Sv.Tack så mycket!=) Går uppåt men det är många som är med och tävlar så lätt är det ju inte... Du ska självklart få en länk som tack för besväret.=)

2009-10-05 @ 22:06:48
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: johanna it's all about johanna

tack :)

2009-10-05 @ 23:15:32
URL: http://jonkiees.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Haha, jaa det kan ju lätt bli så :)

2009-10-05 @ 23:28:06
URL: http://thewindblows.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tyvärr så klagar alla, vi är mänskliga ^^ Mohaha för nu ska jag också klaga haha :D

2009-10-05 @ 23:47:22
URL: http://boygirl.blogg.se/
Postat av: Patricia

Tack så mycket! =) Well alla har rätt att tycka lite synd om sig själv ibland och man utgår ju alltid ifrån sig själv. Sen vet man ju att det så gott som alltid finns dem som har det ännu svårare men för det kan man ju inte skutta och vara glad =) Finns ju dem som har det ännu värre än dig sååå från din egen utgångspunkt såååå, neeee du ska inte klaga! ;) Fast hade jag varit du så hade jag nog gjort detn;) Men håll humöret uppe tjejen! Jag tror på dem som vill förändra en situation och kämpar... jag hoppas allt löser sig!!!

2009-10-06 @ 00:11:40
URL: http://rallybabe.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: tacktack :)

2009-10-06 @ 06:10:40
URL: http://www.daaanielsson.devote.se
Postat av: Siri

du är bra ! <3

2009-10-06 @ 09:28:06
URL: http://siribrandell.webblogg.se/
Postat av: Martina

Alla måste vi få klaga på nått ibland, man måste få ut sig de nån stanns de är väll därför de finns en blogg eller nått annat. De finns mycket i världen som gör att människor klagar och inte mår bra. vi är som sakt bara männskliga.



låter som ett tufft liv du har haft. inte kul



hoppas allt blir bättre för dig

2009-10-06 @ 10:31:27
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0