...



Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' och lite smärta bakom "det är lugnt".

sluta Dricka cola...

idag ska jag sluta Dricka cola...såå svårt.. känner mig redan sur och grinig.. fsast jag drack cola i natt...
ska även börja träna lite... jag som hatar att träna... men känner att jag behöver de!

hundarna ligger och sover i hallen just nu... det är kallt ute så dom gillade inte våran morgon promenad :(

nu ska jag ta tag i disken och fixa tills sambon kommer hem med saker till middagen :)


hur går man igenom livet utan vänner...

hur går man egentiligen igenom livet utan sina vänner... Det är inte lätt kan jag lova er... jag som flyttat fram och tillbaka och runt hela tiden har inga vänner kvar... jag vet inte om det är mig det är fel på eller om det är vännerna jag väljer?

just nu har jag en vän... min sambo min pojkvän... vilket är jätte bra... men när jag behöver någon utöver honom då? när vi bråkat eller om jag bara behöver spy ut all skit?
Då finns det ingen som lyssnar, vilket är riktigt jobbigt... vet inte riktigt vad man ska ta vägen...

jag är ett flykt djur och har alltid vart jag flyr från konflikter jag harat dom och jag flyr när de blir jobbigt.. jag har flytt många ggr men nu är det riktigt jobbigt och jag vill fly... kanske bara en vecka...  men jag har ingenstans att fly.. ingen jag vill fly till heller... så jag är fast och de suger... de suger att känna sig fast låst, jag skulle verkligen behöva komma bort...



skulle vilja träffa min moster och mormor... men dom har slutat existera i mitt liv.. och de gör ont.. :( min mormor och morfar hörde inte av sig när jag fyllde år.. jag försökte få tag på dom i en vacka men inget svar... har inte hört något efter de heller... så de är väl som min mamma sa att dom inte vill ha något med mig att göra... min mamma slutade jag prata med för 2 månader sen nu.. hon ringer bara och berättar hur värdelös jag är.. och de är något jag inte vill höra, därför har jag valt att inte ha någon kontakt med henne!

usch nu orkar jag inte skriva mer :(

en halt hund och en katt mindre...

Rico är halt på v fram och h bak :(

och katten har flyttat... så lite lugn och ro kommer nog infinna sig snart :P



jag glömmer dig aldrig...

Tonite I won't be alone
But you know that don't
Mean I'm not lonely

:`(


RSS 2.0